Köpa studsmatta

Det finns ju idag en massa olika studsmattor att välja på då man ska köpa en. Det finns en del saker att tänka på inför valet av studsmatta att köpa. Det är bra att fundera på om det ska vara en stor eller liten studsmatta, på ben, eller nedgrävbar studsmatta. Ett bra råd är att satsa på kvalitet. Det är dumt att tumma på det! En matta med sämre kvalitet håller inte lika bra samt kan vara mindre säker med för den delen. Just säkerhet är en viktig del att tänka på. Så ett bra skyddsnät runt är att rekommendera samt inte vara för många som hoppar samtidigt.

Andra bra saker att tänka på

En annan sak att tänka på är vad för storlek det ska vara på studmattan. Utrymmet i trädgården kan ju påverka valet. Du bör ha studsmattan på en plan yta med gräs, gärna med fritt utrymme runt om. Om du inte gräver ner din studsmatta, så är det rätt bra att satsa på att ha en stege till den. Sedan, satsa även på att köpa ett överdragsskydd att sätta på den då den inte används. Det för att skydda den mot väder och vind. 

Det kan vara bra att även ta in studsmattan då det blir höst och vinter och sedan ta fram den igen till våren. Det förlänger livslängden på den en hel del. 

Så, nu är det bara att välja!

20 Sep 2021