En dag att bara vara jag

Att vara mamma är det bästa som finns! Jag älskar mina barn och att hitta på saker med dem och så. Men för att ladda mina batterier och alltid kunna vara den där bra mamman, så måste jag ha dagar då det är bara jag som gäller. Jag gör så ibland att maken får ansvaret för barnen under en dag och så går jag och gör saker, bara med mig själv, eller med en väninna. Det är viktigt med egentid, om det bara är för en vaxning Stockholm, eller en pedikyr! Jag gör vaxning på salong, för då får jag vara ifred så att säga. 

Komma iväg lite

Denna helgen som kommer så ska maken få ha hand om barnen hela helgen lång. Jag och en väninna ska på spa Stockholm. Även hon är mamma till två små knattar. Denna helgen på spa i Stockholm ska bli mysig, och en chans att ladda batterierna lite. Det har varit ovanligt cirkuslivat nu ett tag här hemma. Så det ska bli skönt att bara få tänka på sig själv lite. Jag tror att man fungerar bättre som mamma då, när man får dessa små pauser i livet. Även pappor ska få denna egen tiden, minst lika viktigt.

Vad man gör på sin egna tid, det bestämmer man ju helt själv. Men gör det du gillar att göra, gå på spa, skönhetsbehandling, gå på bio, till biblioteket, eller vad det nu är du uppskattar allra mest!

3 Apr 2019