Fönsterbyte - vilken cirkus!

I helgen har vi verkligen haft full rulle! Det har varit rena rama cirkusen! Vi har nämligen bytt fönster, och då menar jag ALLA fönster! Vi beställde fönster på nätet, men valde att montera dem själva. Så här i efterhand vet jag inte om det var det smartaste draget!

Svårare än man kan tro

När vi hade bestämt oss för att byta fönster, så var det ju tanken att det skulle ske under lite varmare årstider. Men, av någon anledning så klampade ju hösten in bara! Så det var bara att gilla läget. Vi funderade ett tag på att låta hantverkare byta fönster, men så tänkte vi att ahh, det fixar vi! Kollade klipp på youtube, läste guider och hade oss. Så kom våra fönster hem, och vi bestämde en helg för att byta dem.

Helgen kom och det gjorde ovädret med. Men inte med en gång, annars hade vi nog skjutit upp fönsterbytet. Vi hand plocka ner två rutor, och så kom regnet! Så vi stod där och försökte sätta upp två nya fönster och det blåste och regnade och det var kämpigt. Sen sa vi att resten tar vi imorgon, om vädret tillåter.

Fortsatt kämpigt

Dagen efter började med sol, vi hann med ett par fönster, sen började det att blåsa igen och bli sämre. Vi tänkte dock att nej, vi vill bli klara med detta, så vi vi ringde hem ett par vänner, sen så jobbade vi på som attan! Och det blev ju bra till slut!

11 Nov 2017