Kul på hjul!

Nu var det ju ett tag sedan jag hade småbarn och jag har väl inte planerat att skaffa några nu heller, men man vet ju aldrig. Det spelar inte så stor roll för det är faktiskt ganska skoj att kolla på barnvagnar ändå, man ka ju tipsa sina väninnor som går med stora magar om inte annat. Hittade ett par snygga barnvagnar på Pyret & Snäckan som jag vill dela med mig av till er alla där ute! Jag berättar lite mer om de jag såg i tur och ordning. 

För de minsta

Här hittade jag en barnvagn som heter Bugaboo Buffalo, den är väldigt smidig och du kan svänga runt med den även på små platser, det är ju faktiskt rätt smart eftersom man som förälder ofta hamnar i situationer där det är trångt och jäkligt. Den är gjord för att funka bra på alla olika typer av underlag också, tänk om man hade haft en sån när mina var små så hade de sluppit skallra tänder när man körde i skogen!

För de lite större småbarnen

När de vuxit ur liggvagnen, och det går ju ganska fort, så ska man ju ha en sulky så man slipper bära på dem när de ledsnat på att gå själva. Babyzen YOYO verkar vara den perfekta sulkyn eftersom den går att fälla ihop med bara en arm. Så många gånger jag har stått där med en unge på armen och försökt få ihop vagnen. Klämt fingrar och svurit långa ramsor inne i mitt huvud. 

11 Jan 2017