Mindre cirkus med ett städbolag

Alla vet väl att det kan bli rena rama cirkusen när det är dags att städa hemmet, eller när man flyttar. Det kan bli kaos och dessutom är det inte direkt så kul att städa, det tycker i alla fall inte jag. Som tur är så kan man välja att anlita en städfirma. Detta gäller oavsett om man vill ha hemstädning, flyttstädning, storstädning eller andra sorters städning. Det finns en bra städfirma som heter Rent Hem. Du kan bestämma själv hur ofta de ska komma, vad de ska utföra för städning samt att du även kan beställa tilläggstjänster till din hemstädning. Rent Hem har en checklista på sin sida, vad som ingår i exempelvis en hemstädning. De städar kök, bad och toalett samt övriga bostadsrum. Du kan se hela listan vad som ingår i hemstädning på deras hemsida. Det går att boka till andra typer av städningar så väl som fönsterputsning om du vill.

Behöver du andra typer av städning?

Rent Hem kan som sagt även hjälpa till när det kommer till andra typer av städningar. Ska du flytta, så kan de flyttstäda åt dig. De utför även visningsstädning, storstädning, kontorsstädning samt fönsterputsning. All info om alla typer av städningar finns på deras hemsida om du vill läsa mer. Vi i vår familj har anlitat både storstädning och har hemstädning varje vecka.

Provstädning för att testa på

Om även du funderar på att anlita Rent Hem, men vill testa på innan, så kan du boka in en provstädning. Du betalar per timma, såvida du inte sedan anlitar dem att komma kontinuerligt efter, som varje vecka eller varannan.

25 Sep 2016